Nieuwsarchief

Wedstrijd om de Hurkxtrofee

6 september 2017

 

Het was weer zo ver, 7 september de avond dat de wedstrijd om de Voorzitter Hurkxtrofee werd geschoten. Een gezellige avond met net genoeg schutters aan de meet om er een gezellige boel van te maken. Zo aan de vooravond van de competitie nog net even een partijtje schieten op 25 meter. Tja en nu volgende week niet vergeten het vizier weer op 18 meter te zetten! Toch bleken de zenuwen niet helemaal onder bedwang want tijdens de wedstrijd een harde klap en daar stond in een keer een pijl in de rand boven de doelpakken. Maar de hapjes door Henk rond gebracht maakte veel goed. De scores werden opgeteld en wie het dichtst bij vijf keer het door Elly gekozen rijtje zat was de winnaar. Of...... In ieder geval was de uitslag in eerste instantie als volgt:

Op de derde plaats met een verschil van +1, Edwin de Groote. Op de tweede plaats met ook maar 1 punt verschil maar een hogere totaalscore Ruben Boelen. En op de eerste plaats, de meest constante schutter, Ad Vennix met een verschil van 0 punten.

Na het uitreiken van de prijzen was iedereen toch benieuwd naar zijn verschil (Bart had het record met 60 punten) en werden de schietbriefjes nog eens bestudeerd. Bleek er een ernstige telfout gemaakt te zijn door de telcommissie. Er werd onomstotelijk vastgesteld, dat Martie Wouters ook 0 punten verschil had en dus ook recht had op de eerste prijs. Maar nee zijn score was lager dan die van Ad Vennix. Met een snelle actie werd een tweede tweede prijs uitgereikt, zodat de rest van de uitslag behouden kon blijven. Stel je voor, dat je de derde prijs weer in zou moeten leveren, nee daarvoor valt deze wedstrijd onder de categorie gezellig!

 

 


< Terug naar het overzicht

Adresgegevens
Handboogvereniging Vreugde Zij Ons Doel
Blaarthemseweg 84, 5502 JW Veldhoven
Telefoon: 040-254 9979
Openingstijden
Dinsdagavond van 19:00 tot 23:00 uur
Woensdag van 13:30 tot 16:30 uur, van 19:00 tot 22:00 uur
Donderdagavond van 19:00 tot 23:00 uur
Zondag van 10:00 tot 12:00 uur
Ontwerp en techniek © 2009-2019 Montay Media